Chefsmenu
PICCOLI ANTIPASTI
Tagliere La Mia
Klein bordje, vol Italiaanse vleeswaren en kaas, een feest begin op tafel.
Pane
Italiaans brood met Italiaanse smeersels en Italiaans geserveerd.
ANTIPASTI
Carpaccio di pomodoro burrata
Dun gesneden tomaten, fris en zomers met een vleugje olijfolie, burrata en basilico. Met gember, maakt hem bijzonder.
Croccantino di porcini
Bladerdeegmandje met bospaddestoelen en gepocheerd eigeel
Bruschette miste (3 varianti)
Drie soorten knapperige bruschetta, rijk belegd met verse smaken uit Italië, lekker winters en vers gemaakt
Vitello tonnato
Klassiek: dungesneden kalfsvlees met romige tonijnsaus traditioneel en onweerstaanbaar. Met onze ongeëvenaarde saus.
PRIMI PIATTI
Spaghetti al parmigiano
Aan tafel bereid! Spaghetti in een romige Parmezaansaus, met de optie om tegen een kleine meerprijs te verrijken met truffelsaus en verse truffel.
con tartufo + 4,-
Risotto alla gorgonzola e noci
Romige risotto met gorgonzola, noten en balsamicoazijn.
Spaghetti alle vongole
Spaghetti met venusschelpen, witte wijn en knoflook, een klassieker uit Napoli.
Tagliatelle all’amatriciana
Traditionele pasta met guanciale, tomaat en pecorino, pittig en vol smaak.
Pasta del chef
Dagelijkse creatie van de chef, laat je verrassen door Italië op je bord.
Ravioli del chef
Handgemaakte ravioli met wisselende vulling, puur vakmanschap.
SECONDI PIATTI
Rombo con zucchine grigliate e salsa puttanesca
Heilbot met gegrilde courgette en een krachtige puttanesca saus
Bavetta con salsa remoulade
Sappige bavette, perfect gegrild, met zelfgemaakte verse en frisse remouladesaus.
Bistecca al tartufo
Onze topper sinds jaren: malse biefstuk met romige truffelsaus.
Polenta con broccolini
Romige polenta met pecorino en gegrilde bimi
Secondo del chef
Seizoensgebonden creatie van de chef, volgens Italiaanse traditie
CONTORNI
Patatine al tartufo
Krokante frietjes met truffelmayo en Parmezaanse kaas van Friethoes.
Verdure grigliate
Gegrilde sla met Parmezaanse kaas en cherry tomaat.
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
Simpel maar onweerstaanbaar.
Dolci
Tiramisù al tavolo
Aan tafel bereid, door onze toppers van chefs
Scroppino e prosecco
Frisse afsluiter met citroenijs, prosecco en vodka. Ook altijd aan tafel bereid.
Caffè freddo con cannoli
IJskoffie geserveerd met een knapperige cannelloni.
Cheesecake al pistacchio
Romig en rijk, met de nootachtige smaak van pistache.
Panna cotta all’Aperol
Een moderne twist op de klassieker zacht, bitter en verrassend.
Tagliere di formaggi
Een selectie Italiaanse kazen met bijpassende compote.
Wijnarrangementen
Wijnarrangementen 3 gangen
Mooie, door Merel geselecteerde en bij de gerechten passende wijnen
Wijnarrangementen 4 gangen
Mooie, door Merel geselecteerde en bij de gerechten passende wijnen
Wijnarrangementen 6 gangen
Mooie, door Merel geselecteerde en bij de gerechten passende wijnen
Dé plek voor een vleugje Italië
op Nederlandse bodem.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
en wij houden je op de hoogte.